De Buurtsportcoach bestaat uit een klein team coaches aangevuld met stagiaires. Samen zorgen zij ervoor dat Barendrecht sportiever wordt. De buurtsportcoach heeft als doelstelling het sport- en beweegaanbod in Barendrecht te versterken, verbreden en meer toegankelijk te maken.  

Medewerkers:

Naam: Bram Franken (coördinator Buurtsportcoach Barendrecht) 

Wat ik wil bereiken met mijn functie is om zoveel mogelijk Barendrechters te laten bewegen en op een positieve manier bewegen te ervaren. Wij als Buurtsportcoach ondersteunen beweegvragen, organiseren activiteiten en zetten projecten op voor verschillende doelgroepen. Sport, bewegen en cultuur staan hierin centraal. 

Mijn hobby's zijn Obstacle Running, hardlopen en fitness. Het toewerken naar een doel is wat mij drijft in sport. Daarnaast geef ik sportles, kook ik graag en vind mijn sociale contacten erg belangrijk. 

Mocht u interesse hebben in een project, of een vraag hebben als het gaat om sport, bewegen of cultuur naam dan contact op:

Bram Franken

Coördinator Buurtsportcoach 

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefoon: 06-19068435

 

Naam: Wouter v/d Pas

Als geboren Barendrechter zet ik mij in voor een sportief en gezond Barendrecht. Op verschillende locaties in Barendrecht probeer ik met sportactiviteiten en evenementen de Barendrechter aan te zetten tot sporten, bewegen en elkaar ontmoeten. Vanuit Barendrecht Sport! bied ik ondersteuning aan individuen, sportverenigingen en de zorg. Naast mijn werkzaamheden als buurtsportcoach ben ik selectiespeler van de Barendrechtse volleybalvereniging Spirit. Ik geef trainingen aan de jeugd, maar organiseer ik in mijn vrije tijd ook diverse activiteiten voor jeugdleden, seniorleden en wijkbewoners. In de zomermaanden ben ik als beachvolleyballer actief op de Nederlandse stranden.

 

Wilt u ook sporten in de gemeente Barendrecht, advies over gezond en bewust sporten of zoekt u hulp bij het ontwikkelen van een leuke (wijk)activiteit, dan sta ik voor u klaar!
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Telefoon: 06-22036836

 

Naam: Cindy Smith

(Afwezig tot 02-01-2019)

Als afgestudeerd bewegingsagoge heb ik tijdens mijn opleiding al veel ervaring opgedaan aan het bieden van sportactiviteiten aan totaal verschillende doelgroepen. Ik vind het belangrijk dat iedereen op zijn of haar eigen niveau aan kan meedoen met sport, spel en beweging. Voetbal is mijn passie en dit speel ik ook met heel veel plezier.
Wie weet kan ik ook iets voor uw groep, organisatie, school of wijk organiseren. Er zijn volop mogelijkheden!

 

Neemt u gerust contact met mij op.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Telefoon: 06-33180864

 

Naam: Thom Verhoeven 

Sporten en bewegen is belangrijk voor de gezondheid, ontwikkeling en sociale contacten. Als Buurtsportcoach is het mogelijk om deze boodschap aan iedereen, jong en oud, mee te geven. Ik ben verantwoordelijk voor de projecten Samen in Beweging, de Tussen Schoolse Opvang (TSO) en Sport en Spel.

Zelf voetbal ik graag en vind ik het leuk om andere sportvormen op de voet te volgen. Samen wil ik ervoor zorgen dat iedereen in Barendrecht sportief door het leven gaat. Wie weet kan ik iets voor u betekenen! Neem gerust contact met mij op!  

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 06-33180864 

 

Stagiaires: 

Ieder schooljaar heeft Buurtsportcoach Barendrecht ook de beschikking over stagiaires.
Dit schooljaar hebben wij 4 stagiaires:

Naam: Jeffrey van Veen

Hallo allemaal! 

Ik ben Jeffrey van Veen, 20 jaar oud en ik woon in Poortugaal. ik doe de opleiding Sport en Bewegen aan het Albeda College in Rotterdam. Dit jaar doe ik examen op niveau 4 voo sport- en bewegingscoördinator en vele examens zal ik gaan uitvoeren op mijn stage plek, Buurtsportcoach Barendrecht. Ik kijk er ernorm naar uit om hier stage te lopen en veel te gaan leren. Ik ben erg leergiering en sta altijd open om nieuwe dingen te leren. Zelf voetbal ik ook al 16 jaar, momenteel speel ik in het 1e van WCR zondag. Verder vind ik het leuk om tijd door te brengen met vrienden en familie. 

 

Naam: Koen Kloppenburg

Ik ben Koen Kloppenburg, 19 jaar en kom uit Heerjansdan. Ik ben een fanatieke voetballer van V.V. Heerjansdam 4. Ik zit bij Albeda "Sport en Bewegen"nu in het vierde leerjaar niveau 4. Op school heb ik een uitstroomprofiel moeten keizen en dat is BOS (Buurt, Onderwijs en Sport) geworden. BOS past natuurlijk prima bij de Buurtsportcoaches Barendrecht en ik ben nu ook een trotse stagiair. Ik wil ook zeker later wat gaan doen in deze branchè. Ik ben afgelopen zomer ook animator geweest in Frankijk voor 8 weken en dat was ook helemaal geweldig. Ik kijk enorm uit om dit jaar deel uit te mogen maken van de Buurtsportcoaches Barendrecht. 

 

Naam: Nienke Berhard

Ik ben Nienke Berhard, ik ben 18 jaar oud en ik kom uit Barendrecht. 

Ik doe nu de opleiding sport en bewegen op het Albeda college. Nu zit ik in het tweede leerjaar niveau 4 en loop nu stage bij de Buurtsportcoach.

Zelf doe ik aan de sport twirlen, dit doe ik al meer dan 12 jaar met heel veel plezier. 

Door mijn opleiding ben ik veel bezig met kinderen en tieners, met behulp van deze stage wil ik meer leren in de omgang met oudere mensen, maar het werken met kinderen vind ik ook heel leuk en dat wil ik ook zeker blijven doen bij deze stage. Ik kijk uit naar mijn tijd bij de Buurtsportcoach Barendrecht. 

 

Naam: Ramon Joosen

Mijn naam is Ramon Joosen, ik ben 19 jaar en ik woon in Ridderkerk. Mijn hobby's zijn voetballen en afspreken met mijn vrienden. Mijn favoriete sport is voetbal en ik speel zelf bij SV Slikkerveer. Ik volg de opleiding Sport en Bewegen op het Albeda SportCollege in Rotterdam. Ik doe het Uitstroomprofiel BOS (Buurt Onderwijs Sport) en hierbi loop ik stage bij de Buurtsportcoach Barendrecht. 

Ik hoop jullie snel te zien! 

Ook stagelopen bij de Buurtsportcoach? Stuur gerust een mail met motivatie en CV.